~Pembaca Setia~

*~Dari Lubuk Hati Penulis~*

Assalammualaikum semua!

blog ini AK hasilkan untuk mencoret karya-karya yang lahir dari hati AK khas untuk tatapan umum. AK masih bertatih dalam dunia penulisan ini, segala kelemahan AK harap dimaafkan. harap segala karya ini tidak akan ditiru dan diubah hakcipta kerana tolonglah hargai penat lelah dan jerih payah AK dalam menghasilkan karya-karya ini.

Pembaca semua sangat-sangat dialukan untuk memberi sebarang komen dan pandangan yang menbina. Diharap dengan adanya blog ini dapatlah kita berkongsi pendapat seterusnya membantu AK memperbaiki diri dalam arena penulisan ini...dan tolong doakan semoga impian AK untuk membukukan karya dan novel AK akan terlaksana... InsyaAllah... amin...
Terima kasih...

Penuh rasa Cinta,

~Aliesha Kirana~

Wednesday, May 26, 2010

Anugerah Buat Penulisan @ Penulisnya? hehe~~

Salam...
semalam saja dtg singgah blog sendiri..dh lama xtgk..kot2 ade komen membina...then terjumpa ini di kotak shout...

so bg xmenghampakan pemberi anugerah, aku terima anugerah ini dengan sangat berbesar hati..hehe..
terima kasih aku ucapkan buat Cik Editor dan blognya yg best... sila singgah di sini...

1. Ape yang bermain di fikiran u allz sekarang

tgh fikirkan idea n mood yg blom dtg utk siapkn cerpen sblm ni..yg tertangguh lama..sori sgt pada semua pembaca yg tertunggu..insyaAllah sedang dlm usaha utk siapkan cerpen ilalliqa' tu... terima kasih kerana sabar menunggu penulis yg mls dan sllu xde mood ni...hehehe~~~

2. Apakah nama samaran u allz
Aliesha Kirana..of coz..haha... nama sebenar dirahsiakan atas tujuan keselamatan..wahaha...

3. Berikan 3 orang yang u allz sayang
famili, sahabat, si dia yg masih belum dijumpai di alam nyata..wahaha~~

4. Panggilan untuk si dia
alamak..si dia kan belum berjumpa..camne ek..tp..psttt...satu rahsia..shhh..jgn bgtau org..hehehe... saya gelarkn si dia yg bakal mengisi kekosongan hati sebagai Nurul Iman... ecececeeeee.... jgn gelak~~(^.^)

5. Hadiah yang u allz impikan dari seseorang yang istimewa
hmm.... si dia menyanyikan lagu Bidadari Hatiku dari kumpulan DeHearty mase hari walimah..hehe...


6. Blog mana yang u allz suke visit
byk la nk list kt cni..hehe... tp blog yg di follow n blog sahabat2ku...
7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger u allz...
herm...ramai lak ni..hehe..mls nk tulis satu2... sape2 rase yg nak wat buat la..hehe..hmm..cmni sah xamik kn... so cmni la..sape je yg bace entry ni, die dpt..ok..so sila amik..jgn malu..saya bg ikhlas..hehe..amik2...


Suka? =)

2 comments:

  1. sama2..tjuk lagu dehearty tu, bidadari hidupku ke bidadari hatiku???

    ReplyDelete
  2. tajuk die bidadari hatiku.. btol...xtipu...hehe...

    ReplyDelete

Dah habis baca tu, rajin-rajinlah tinggalkan komen eh! boleh jugak AK perbaiki penulisan AK. heheeheh. Terima Kasih!

Goodreads!

Aliesha Kirana's books on Goodreads
Love You Mr. Arrogant Love You Mr. Arrogant
reviews: 4
ratings: 15 (avg rating 3.80)

~Kepantasan Menaip~

Typing Test

Visit the Typing Test and try!

Lintas Lansung dari Penulisan2u