~Pembaca Setia~

*~Dari Lubuk Hati Penulis~*

Assalammualaikum semua!

blog ini AK hasilkan untuk mencoret karya-karya yang lahir dari hati AK khas untuk tatapan umum. AK masih bertatih dalam dunia penulisan ini, segala kelemahan AK harap dimaafkan. harap segala karya ini tidak akan ditiru dan diubah hakcipta kerana tolonglah hargai penat lelah dan jerih payah AK dalam menghasilkan karya-karya ini.

Pembaca semua sangat-sangat dialukan untuk memberi sebarang komen dan pandangan yang menbina. Diharap dengan adanya blog ini dapatlah kita berkongsi pendapat seterusnya membantu AK memperbaiki diri dalam arena penulisan ini...dan tolong doakan semoga impian AK untuk membukukan karya dan novel AK akan terlaksana... InsyaAllah... amin...
Terima kasih...

Penuh rasa Cinta,

~Aliesha Kirana~

Monday, September 6, 2010

Maafkan AK ya!

Salam semua...

maaf AK xsempat nak update sbarang karya minggu ni... novel Kalimah Cinta AK blm buat perubahan lg so blm boleh post di sini.. harap sabar ya..

AK ingt nak buat cerpen @ novel baru.. tp xsempat laa pulak hujung minggu hari tu... xde mase.. huhu.. maafkan AK buat sesiapa yg menunggu...

InsyaAllah AK akan cuba secepat mungkin utk siapkan karya terbaru.. jgn bimbang..semangat AK dh kian pulih..hehehe...dh ada mood menulis semula cuma masa yg xde... sume ni gara2 adik AK bg AK game baru..huhuhhu.. sbenarnye game lama, game feveret AK mase zaman mula2 dpt komputer dl, tp pas komputer lama rosak, dh xinstall dh game tu.. tetiba adik AK bg cd game tu mase die balik dr KL..terus AK melekat main game tu.. adeh..lari la niat AK nk menulis.. sori yer! haha~

AK jugak nak buat pengumuman, AK mungkin akan adakan 2 ruangan terbaru.. hhuhu..bkn ruangan ape pn..just utk berkongsi ilmu.. ruangan apa? nantikan ya...

doakan juga AK dpt siapkan karya terbaru yer..hehe... by da way, cerpen Cintaku Milik Dia dah tersiar di Penulisan2u!!

Suka? =)

2 comments:

Dah habis baca tu, rajin-rajinlah tinggalkan komen eh! boleh jugak AK perbaiki penulisan AK. heheeheh. Terima Kasih!

Goodreads!

Aliesha Kirana's books on Goodreads
Love You Mr. Arrogant Love You Mr. Arrogant
reviews: 4
ratings: 15 (avg rating 3.80)

~Kepantasan Menaip~

Typing Test

Visit the Typing Test and try!

Lintas Lansung dari Penulisan2u