~Pembaca Setia~

*~Dari Lubuk Hati Penulis~*

Assalammualaikum semua!

blog ini AK hasilkan untuk mencoret karya-karya yang lahir dari hati AK khas untuk tatapan umum. AK masih bertatih dalam dunia penulisan ini, segala kelemahan AK harap dimaafkan. harap segala karya ini tidak akan ditiru dan diubah hakcipta kerana tolonglah hargai penat lelah dan jerih payah AK dalam menghasilkan karya-karya ini.

Pembaca semua sangat-sangat dialukan untuk memberi sebarang komen dan pandangan yang menbina. Diharap dengan adanya blog ini dapatlah kita berkongsi pendapat seterusnya membantu AK memperbaiki diri dalam arena penulisan ini...dan tolong doakan semoga impian AK untuk membukukan karya dan novel AK akan terlaksana... InsyaAllah... amin...
Terima kasih...

Penuh rasa Cinta,

~Aliesha Kirana~

Thursday, September 30, 2010

Perkara yang Ingin Dilaksanakan segera!

Salam semua..

lama benar AK tak berbicara di sini kan? heheheeh.. buat pengetahuan semua AK tgh siapkn satu cerpen ni.. dari minggu2 lepas xsiap2..hahaha... idea tak mahu keluar.... cerpen tentang apa, biarlah rahsia buat sementara waktu ya! nanti xsurprise la kn.. hehe.. lagipun kang xsiap-siap kang malu pulak, dh canang satu dunia..hahaha..


then novel gabungan dengan Kak Syamnuriezmil pun masih dalam pembikinan..hehehe... banyak kerja tertunggak ni...

Novel Kalimah Cinta pulak AK tangguhkan dulu buat sementara waktu, nak cari ilham dan nak merangka cerita biar ada jalan cerita yg tersusun.. ni asyik ble nak tulis baru nak pk smpai kdg2 idea yg kluar jd xbest..haha..

lepas tu, ade niat nk menulis lagi dua novel.. hehehe.. sbnrnye novel2 ni dh lama AK buat sebelum Kalimah Cinta.... yg satu dah siap tapi ditulis tangan..masih tersimpan elok dlm simpanan AK, just nak taip dan edit balik bg sedap skit..haha.. ye laa... buku yg ditulis mase tingkatan empat..mesti la ayat tak brape cun lg.. eheheh... satu lg dh buat separuh tp entah kt mana, AK conteng atas kertas je.. mujur ingt lagi dlm kepala ni rangka cerita tu.. boleh lah direalisasikan semula.. InsyaAllah amin...
tak boleh cerita pasal jln cerita lg..eheheh.. yg AK boleh bgtau ialah satu cerita cinta budak universiti smpai besar, satu lgi cerita cinta lepas kwen.. hehe..fullstop!

ini je cerpen yg ade cover.. itupun cincai je buat..heeheh~

pastu terasa jugak nk buat cover utk novel2 dan cerpen2 AK.. tgklah kelapangan..tgk tu..byk mende dh pk dlm kepala otak..tuggu nak buat je..hahaha... doakan AK mampu buat smua mende di atas.. amin~~~

Suka? =)

No comments:

Post a Comment

Dah habis baca tu, rajin-rajinlah tinggalkan komen eh! boleh jugak AK perbaiki penulisan AK. heheeheh. Terima Kasih!

Goodreads!

Aliesha Kirana's books on Goodreads
Love You Mr. Arrogant Love You Mr. Arrogant
reviews: 4
ratings: 15 (avg rating 3.80)

~Kepantasan Menaip~

Typing Test

Visit the Typing Test and try!

Lintas Lansung dari Penulisan2u