~Pembaca Setia~

*~Dari Lubuk Hati Penulis~*

Assalammualaikum semua!

blog ini AK hasilkan untuk mencoret karya-karya yang lahir dari hati AK khas untuk tatapan umum. AK masih bertatih dalam dunia penulisan ini, segala kelemahan AK harap dimaafkan. harap segala karya ini tidak akan ditiru dan diubah hakcipta kerana tolonglah hargai penat lelah dan jerih payah AK dalam menghasilkan karya-karya ini.

Pembaca semua sangat-sangat dialukan untuk memberi sebarang komen dan pandangan yang menbina. Diharap dengan adanya blog ini dapatlah kita berkongsi pendapat seterusnya membantu AK memperbaiki diri dalam arena penulisan ini...dan tolong doakan semoga impian AK untuk membukukan karya dan novel AK akan terlaksana... InsyaAllah... amin...
Terima kasih...

Penuh rasa Cinta,

~Aliesha Kirana~

Saturday, October 16, 2010

Aktiviti tengah Malam~

Salam semua!

akhirnya AK berjaya siapkan satu cerpen semalam.. heeheh.. entah kenapa idea dtg mencurah-curah.. hahaha... so AK melekat depan laptop dari kol 9 sampai kol 1 pagi, siapkan cerpen tu dari kertas putih sampai jd kertas 17 mukasurat double spacing.. pueh ati den.. hahaha...

pastu ingat nak tido dh, tapi pk pasal cover pulak.. maka sesi snap pun bermula... Bear yang besar gedabak tu la jadi mangsa, jadi model AK malam semalam.. hahaha... last2 tido kol 1.30 pagi la jawabnya... lepas siapkan cover.. hhuhu..


Camne? ok x cover ni? AK buat cincai je.. hahaha.. tp teddy bear tu milik AK ok.. bkn dari internet.. hahaa.. penat  Bear berposing tau.. hehehe...

Ok, kepada semua pengunjung blog, selamat membaca cerpen AK yang terbaru ya... terimalah~~


Suka? =)

7 comments:

  1. Alhamdulillah... dapat idea tu rasa macam bahagia sangat kan AK ;)

    tahniah tau! comel cover tu... dni akan baca pas balik shopping nanti. ni nak gerak dah :D

    ReplyDelete
  2. oohh.. patut la dpt ilham bear jd subjek utama. rupanya sebab penulisnya pun ske bear erk.. heheh..

    www.miacuteker.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. tak sia2 ko amik kos IT..ade gak kegunaannye wpon ko xminat..hehe..

    ReplyDelete
  4. wahhhh...ada bakat besar rupanya... teruskan menulis.. kalau idea dah dtg, jgn di sekat... tumpang bangga

    ReplyDelete

Dah habis baca tu, rajin-rajinlah tinggalkan komen eh! boleh jugak AK perbaiki penulisan AK. heheeheh. Terima Kasih!

~Kepantasan Menaip~

Typing Test

Visit the Typing Test and try!

Lintas Lansung dari Penulisan2u