~Pembaca Setia~

*~Dari Lubuk Hati Penulis~*

Assalammualaikum semua!

blog ini AK hasilkan untuk mencoret karya-karya yang lahir dari hati AK khas untuk tatapan umum. AK masih bertatih dalam dunia penulisan ini, segala kelemahan AK harap dimaafkan. harap segala karya ini tidak akan ditiru dan diubah hakcipta kerana tolonglah hargai penat lelah dan jerih payah AK dalam menghasilkan karya-karya ini.

Pembaca semua sangat-sangat dialukan untuk memberi sebarang komen dan pandangan yang menbina. Diharap dengan adanya blog ini dapatlah kita berkongsi pendapat seterusnya membantu AK memperbaiki diri dalam arena penulisan ini...dan tolong doakan semoga impian AK untuk membukukan karya dan novel AK akan terlaksana... InsyaAllah... amin...
Terima kasih...

Penuh rasa Cinta,

~Aliesha Kirana~

Tuesday, October 12, 2010

Novel-novel Contengan Jiwaku~

Salam semua!

pagi2 ni bersemangat nak update blog pulak..hehehe... macam yang AK penah cerita, AK akan mula menaip novel AK yg lama yang dh pernah AK tulis tapi dalam buku.. so skrg nk mulakan proses menaip. sambil2 tu nak jugak buat cerpen baru, tp blom pk lagi pasal cerpen baru... 

sesetengah orang xsuka baca novel sbb malas nak menunggu, kalau dah siap semua novel baru la nak baca. sebab tu AK takkan tinggal menulis cerpen sbb cerpen ada peminatnya yang tersendiri..hehehe..

ok2...berbalik kepada cerita novel tu.. meh AK tunjuk novel yg AK tulis dlm buku tu.. heheheee....sbnrnye ada dua novel, satu dalam buku, satu lagi AK conteng dalam kertas je.. kan AK penah citer dulu.. eheheh... AK ingat AK lempar mana laaa kertas tu..rupanya ada je dlm simpanan AK..ehehe.. meh kite tgk!










InsyaAllah AK akan edit balik cerita ni dan taip, publish semula di blog ni.. nantikan ek! eheheh... satu novel dh ade tajuk cm yg tertera kat atas.. satu lg belum bertajuk...hehehe...

AK punyalah semangat sampai cover untuk Setulus Cinta pn dah siap..hahaha..

cmne? ok x? hehehe~
okla...itu je nak ceritakan hari ni.. doakan AK berjaya siapkan semua ni yer.. eheheh..amin~~

Suka? =)

2 comments:

  1. all da best dear. :)

    rajin kan menulis novel ni. kte tak punya banyak waktu nak menulis. suka tulis diary je :)

    ReplyDelete

Dah habis baca tu, rajin-rajinlah tinggalkan komen eh! boleh jugak AK perbaiki penulisan AK. heheeheh. Terima Kasih!

Goodreads!

Aliesha Kirana's books on Goodreads
Love You Mr. Arrogant Love You Mr. Arrogant
reviews: 4
ratings: 15 (avg rating 3.80)

~Kepantasan Menaip~

Typing Test

Visit the Typing Test and try!

Lintas Lansung dari Penulisan2u