~Pembaca Setia~

*~Dari Lubuk Hati Penulis~*

Assalammualaikum semua!

blog ini AK hasilkan untuk mencoret karya-karya yang lahir dari hati AK khas untuk tatapan umum. AK masih bertatih dalam dunia penulisan ini, segala kelemahan AK harap dimaafkan. harap segala karya ini tidak akan ditiru dan diubah hakcipta kerana tolonglah hargai penat lelah dan jerih payah AK dalam menghasilkan karya-karya ini.

Pembaca semua sangat-sangat dialukan untuk memberi sebarang komen dan pandangan yang menbina. Diharap dengan adanya blog ini dapatlah kita berkongsi pendapat seterusnya membantu AK memperbaiki diri dalam arena penulisan ini...dan tolong doakan semoga impian AK untuk membukukan karya dan novel AK akan terlaksana... InsyaAllah... amin...
Terima kasih...

Penuh rasa Cinta,

~Aliesha Kirana~

Thursday, October 28, 2010

Update tentang Segalanya~

Salam semua!

AK bukan nak cerita pasal karya terbaru walaupun cerpen Cinta Buat Kesatria Ducati di P2U dah cecah 2220 viewer dan ada 32 komen termasuk la tuan punya cerpen hahaha...Alhamdulillah.. percubaan untuk menulis cerita sempoi berjaya.. tapi InsyaAllah AK akan teruskan jugak menulis cerpen Islamik.. cuma skli skla ble dtg mood dan idea sempoi dan sengal @ idea2 utk genre lain, AK akan buat.. hehe..

tapi minggu ni blum dtg sebarang idea lg la, mungkin AK patut fokus pada novel pulak.. dah terbengkalai novel AK.. Kalimah Cinta blm bersambung, Setulus Cinta, bab 1 tak siap2 haahah... lagi satu novel lansung blm start.. hahaha...

eh tadi ckp xnak citer pasal mende ni.. dah tercerita la pulak.. aiyoo.. hahaha..xpelah..sebenarnye nak cerita pasal buku novel yang baru AK beli.. hahaha..


ok2.. mula2 pandang buku ni rasa nak beli.. pastu kan.. erk.. bace2 die tulis.. Buku Kedua dari dwilogi.. hahaha..aiyoo, ni nombor 2 la.. mane no 1 nye..owh..


owh ini dia!! hahaha..mesti kena beli nombor 1 baru nombor 2.. eh tapi tapi.. kalu beli nombor satu dh abis baca, mesti tak sabar nak baca nombor 2 kn.. aa... last2..


hambik kau.. dua2 AK beli hahaha.. gapai dua-dua terus menuju ke kaunter tnpa fikir panjang dan bayar.. sila pejam mata sambil hulur duit ya.. erk..

maaflah AK sebenarnya baru nak buat koleksi novel, target sebulan 1 novel, tapi ni dh 2, bulan depan takyah beli la kot.. ahahaha...

sebelum2 ni AK byk pinjam je buku kwn2.. mesti org pelik ble penulis xde koleksi novel sendiri.. owh ya, itu AK.. xpe, mulai skrg AK nak mengumpul novel ni.. heheeh... dh ade duit sendiri boleh laa... hehe..

nak review novel ni? AK blm bace la.. hahaha.. nanti dah selesai baca AK akan review dan tulis entry Bacaanku ok! hehe..

p/s : ntah2 ramai yg dh baca citer ni, AK yg ketinggalan zaman.. haha

Suka? =)

9 comments:

  1. banyaknye buku, tapi skunk dah tak sempat nak baca buku3 camni. haish.

    ReplyDelete
  2. jangan luper review dier tau..btw ha..noks nak join blog nie boleh? jangan luper yer i hope u dont mind

    ReplyDelete
  3. dni : haha..bacela nnti..

    qamarina : hehe..AK pn mls sebenarnye..hehe

    hamzah : haha

    Jelly Beku : ok! nnti AK review.. nak join blog ni join r..hehe..

    ReplyDelete
  4. CONTEST JELLY BEKU IS ON!!!! Meh ar join :)

    ReplyDelete
  5. penulis la nie...nak baca jap..hihii..

    x suka baca novel..sebab kalau dah baca, nak habiskan hari tu jugak..hohooo

    ReplyDelete
  6. jelly beku : InsyaAllah hehe

    azian : penulis kecilan je azian..hehe..sila2..enjoy k..heheh

    ReplyDelete
  7. suka novel samalah dgn suri..heee...tapi harap2 lepas kolek novel ni tak adalah org pinjam pastu bila mtk balik hilang..huhu...


    kali ni klu nk pinjam tak blh ..blh ke? ngheee..

    ReplyDelete

Dah habis baca tu, rajin-rajinlah tinggalkan komen eh! boleh jugak AK perbaiki penulisan AK. heheeheh. Terima Kasih!

Goodreads!

Aliesha Kirana's books on Goodreads
Love You Mr. Arrogant Love You Mr. Arrogant
reviews: 4
ratings: 15 (avg rating 3.80)

~Kepantasan Menaip~

Typing Test

Visit the Typing Test and try!

Lintas Lansung dari Penulisan2u