~Pembaca Setia~

*~Dari Lubuk Hati Penulis~*

Assalammualaikum semua!

blog ini AK hasilkan untuk mencoret karya-karya yang lahir dari hati AK khas untuk tatapan umum. AK masih bertatih dalam dunia penulisan ini, segala kelemahan AK harap dimaafkan. harap segala karya ini tidak akan ditiru dan diubah hakcipta kerana tolonglah hargai penat lelah dan jerih payah AK dalam menghasilkan karya-karya ini.

Pembaca semua sangat-sangat dialukan untuk memberi sebarang komen dan pandangan yang menbina. Diharap dengan adanya blog ini dapatlah kita berkongsi pendapat seterusnya membantu AK memperbaiki diri dalam arena penulisan ini...dan tolong doakan semoga impian AK untuk membukukan karya dan novel AK akan terlaksana... InsyaAllah... amin...
Terima kasih...

Penuh rasa Cinta,

~Aliesha Kirana~

Thursday, November 4, 2010

Tempat Mencoret!

Salam semua!

maaf minggu ni tak sempat siapkan cerpen.. InsyaAllah kalau tak ada aral melintang AK try buat time cuti Deepavali ni ok! hehe... nak fokus cerpen dan novel..

tapi novel yg dibeli pun baru suku je AK baca..hahaha...adeh2..byk pulak hal cuti2 ni..hihi..


erk salah watermark pulak.. abaikan je la k.. heheeh.. itulah tempat AK mencari idea dan menaip di laptop hehehe~

sekarang idea dah ada, cover pun AK dah siapkan cuma blum karang. terima kasih pada yang sudi singgah dan baca coretan AK ni.. heehhe..

dan terima kasih atas sokongan anda!

Suka? =)

3 comments:

  1. salam... sy sbnarnye juga pnggemar novel... bnyak jgak nvel y sy jdkan cllection so we have the same interest... nanty bole la bertuka2 cerita kn.... if ad new novel update la kt blog.... nnty sy update kt my blog my cllection of novel.... if ad free tyme k....

    ReplyDelete
  2. aliesha kirana: penulis rupanya......tahniah!

    ReplyDelete
  3. Salam,
    saya kagum dengan penulis novel kagum dengan pemikiran diaorg mampu mereka cipta plot perjalan cerita

    ReplyDelete

Dah habis baca tu, rajin-rajinlah tinggalkan komen eh! boleh jugak AK perbaiki penulisan AK. heheeheh. Terima Kasih!

Goodreads!

Aliesha Kirana's books on Goodreads
Love You Mr. Arrogant Love You Mr. Arrogant
reviews: 4
ratings: 15 (avg rating 3.80)

~Kepantasan Menaip~

Typing Test

Visit the Typing Test and try!

Lintas Lansung dari Penulisan2u