~Pembaca Setia~

*~Dari Lubuk Hati Penulis~*

Assalammualaikum semua!

blog ini AK hasilkan untuk mencoret karya-karya yang lahir dari hati AK khas untuk tatapan umum. AK masih bertatih dalam dunia penulisan ini, segala kelemahan AK harap dimaafkan. harap segala karya ini tidak akan ditiru dan diubah hakcipta kerana tolonglah hargai penat lelah dan jerih payah AK dalam menghasilkan karya-karya ini.

Pembaca semua sangat-sangat dialukan untuk memberi sebarang komen dan pandangan yang menbina. Diharap dengan adanya blog ini dapatlah kita berkongsi pendapat seterusnya membantu AK memperbaiki diri dalam arena penulisan ini...dan tolong doakan semoga impian AK untuk membukukan karya dan novel AK akan terlaksana... InsyaAllah... amin...
Terima kasih...

Penuh rasa Cinta,

~Aliesha Kirana~

Tuesday, January 25, 2011

LYMA terpaksa dinovelkan...

Assalammualaikum semua!!

hehehe.. ikutkan minggu lepas nak siapkan cerpen Love You Mr. Arrogant! untuk siaran minggu ni di P2U kn? malangnya tengah AK menaip, idea semua panjang2. jadi kalau AK buat cerpen jugak, cerita tu akan jadi sangat panjang. maka konklusi yang AK buat ialah.. AK terpaksa jadikannya novel.. tehee~


maaflah pada semua yg tertunggu cerpen ni keluar. untuk tak hampakan semua, InsyaAllah AK akan melajukan momentum AK dalam penulisan novel pulak. haha! InsyaAllah novel Love You Mr. Arrogant akan menyusul tak lama lagi..heheeh..

bagi peminat cerpen jgn khuatir, memang dah ade perancangan untuk cerpen minggu ni, cuma AK harapkan AK tak mengantuk awal hari2 supaya AK dapat menulis malam2. hehehe~

cerpen minggu ni dah ade idea, tapi gambar yang sesuai nak dibuat cover belum AK jumpa. tapi cerita lain yg blm ade idea, ade pulak gmbonye. hahaah. dh siap buat cover dh pun. ish ish ish. xpe, nnti AK siapkan cover untuk cerpen baru tu nanti, AK siarkan kat cni eh.hehe.

ok, wish me luck eh.. tata!

Suka? =)

1 comment:

  1. wahahaha macam best je tajuknya... tak saba nk baca...

    ReplyDelete

Dah habis baca tu, rajin-rajinlah tinggalkan komen eh! boleh jugak AK perbaiki penulisan AK. heheeheh. Terima Kasih!

Goodreads!

Aliesha Kirana's books on Goodreads
Love You Mr. Arrogant Love You Mr. Arrogant
reviews: 4
ratings: 15 (avg rating 3.80)

~Kepantasan Menaip~

Typing Test

Visit the Typing Test and try!

Lintas Lansung dari Penulisan2u