~Pembaca Setia~

*~Dari Lubuk Hati Penulis~*

Assalammualaikum semua!

blog ini AK hasilkan untuk mencoret karya-karya yang lahir dari hati AK khas untuk tatapan umum. AK masih bertatih dalam dunia penulisan ini, segala kelemahan AK harap dimaafkan. harap segala karya ini tidak akan ditiru dan diubah hakcipta kerana tolonglah hargai penat lelah dan jerih payah AK dalam menghasilkan karya-karya ini.

Pembaca semua sangat-sangat dialukan untuk memberi sebarang komen dan pandangan yang menbina. Diharap dengan adanya blog ini dapatlah kita berkongsi pendapat seterusnya membantu AK memperbaiki diri dalam arena penulisan ini...dan tolong doakan semoga impian AK untuk membukukan karya dan novel AK akan terlaksana... InsyaAllah... amin...
Terima kasih...

Penuh rasa Cinta,

~Aliesha Kirana~

Wednesday, February 9, 2011

Nuffnang Analytic untuk Minggu Lepas

Assalammualaikum semua!

hari ni just nak review pencapaian blog AK ni minggu lepas. hehe. AK sendiri terkejut. lalalaala~



ok, bagi yang rase mende ni sikit xpelah.. hhihih.. tp bagi AK mmg agak terkejut sbb peningkatan mendadak. selalunya skit2 je yg view blog AK ni. tup-tup 31 Januari tu ramai pulak yg masuk smpai 91 unique visitors, then 01 feb lagi ramai, 112 unique visitors dengan 411 page views.. wow..nganga jap..

rupa-rupanya baru AK tau sebab pe.. 31 Januari tu AK post novel Love You Mr Arrogant kt Penulisan2u..


ini keyword yg membuatkan insan2 tu masuk blog AK. hoho. yg novel LYMA carta atas skli. pastu nama AK, pastu nama AM. eh nama AM? lalalaa..kan tu hubby AK, wajib la ade..hahahaha!

ok, that's all. terima kasih semua! sebab sudi singgah blog AK yg xseberapa ni..hihihih~

Suka? =)

No comments:

Post a Comment

Dah habis baca tu, rajin-rajinlah tinggalkan komen eh! boleh jugak AK perbaiki penulisan AK. heheeheh. Terima Kasih!

Goodreads!

Aliesha Kirana's books on Goodreads
Love You Mr. Arrogant Love You Mr. Arrogant
reviews: 4
ratings: 15 (avg rating 3.80)

~Kepantasan Menaip~

Typing Test

Visit the Typing Test and try!

Lintas Lansung dari Penulisan2u