~Pembaca Setia~

*~Dari Lubuk Hati Penulis~*

Assalammualaikum semua!

blog ini AK hasilkan untuk mencoret karya-karya yang lahir dari hati AK khas untuk tatapan umum. AK masih bertatih dalam dunia penulisan ini, segala kelemahan AK harap dimaafkan. harap segala karya ini tidak akan ditiru dan diubah hakcipta kerana tolonglah hargai penat lelah dan jerih payah AK dalam menghasilkan karya-karya ini.

Pembaca semua sangat-sangat dialukan untuk memberi sebarang komen dan pandangan yang menbina. Diharap dengan adanya blog ini dapatlah kita berkongsi pendapat seterusnya membantu AK memperbaiki diri dalam arena penulisan ini...dan tolong doakan semoga impian AK untuk membukukan karya dan novel AK akan terlaksana... InsyaAllah... amin...
Terima kasih...

Penuh rasa Cinta,

~Aliesha Kirana~

Monday, March 14, 2011

Perhatian Semua Pembaca LYMA!

Assalammualaikum semua!

blog Penulisan2u nampaknya masih tak ok kan? tak dapat AK nak publish LYMA n karya-karya lain kat situ buat masa ni.


Bab 9 dah ada untuk novel LYMA, cuma AK nak tahu, ada ke yang nak baca bab ni? lalalalaa. kalau ada, dan ramai nak baca, baru AK upload eh. sapa2 yang nak AK upload bab baru, komen kt entry ni eh.

kalau ramai yang komen, baru AK publish bab baru tu. teheee..

satu lagi, boleh tak AK nk minta tolong, kalau AK dah publish nanti, rajin-rajin la komen tau. AK nak jugak dengar pandangan orang tentang LYMA n karya2 lain. eheheheh. penat AK buat, komen sikit je dapat. memandangkan Penulisan2u tak ok lagi, apa kata korang komen terus je kt blog AK eh. boleh tak?

heheheeh. AK tak paksa, tapi seikhlas hati ya! sayang semua! muah3! (^________^)

Suka? =)

31 comments:

  1. saya nak,,publish ler AK..dah rindu ngan mr. arrogant ni

    ReplyDelete
  2. mushti lah nak cik AK...hari2 duk tggu kot2 kuar...please cik AK..publish lah erk...nak thu lah camner lah si Zarra ngan Irham tuh...

    ReplyDelete
  3. ala.. postlah kat blog... post kat blog sendiri lagi best tau AK...
    ok ok.. kitorang komen nanti... dont wori..

    ReplyDelete
  4. saya nak lah cik AK..sgt2 rindu ngan Zaara n Irham...please cik AK....

    ReplyDelete
  5. saya pun nak ...kalau post n3 cite nie hari2 lagilah saya suka..

    yg penting kena post cepat2 ye...

    sally

    ReplyDelete
  6. nak!!!!!!!!!!..=)..publishlaa akak!^_^

    ReplyDelete
  7. saya rasa elok post kat blog sendiri..lama2 nanti ramailah yg follow...
    kat penulisan2u kalau dah termiss dah tak tahu ada n3 baru atau tak..

    ReplyDelete
  8. sokong anonymous!..better pOst kt blog sendri..tertarik ckit nak m'hayati LVMA..!...hahaha!~..kalau ari2 kak AK publish kan best!..=)..wahhh!!..suke sgt~

    ReplyDelete
  9. Dah lama ema menunggu bab seterusnya kak;)

    ReplyDelete
  10. post lah. nak tahu ape jadik dekat diorang..

    ReplyDelete
  11. nak3...
    post la bab 9....
    dh lama tggu smbungan LYMA nie...
    hehhehe...

    ReplyDelete
  12. nak3...
    dh lama tggu smbungan LYMA nie...
    awk post ye...
    hehehe....

    ReplyDelete
  13. upload la....mmg tggu next n3 nie...lme sgt tggu...huhuhuhu

    ReplyDelete
  14. upload la next n3...mmg lme dh tggu nie...mmg follow kot sume n3...upload cpt2 ea...hehehe

    ReplyDelete
  15. suke citer ni..
    hope dpt upload..
    hr2 bukak tggu n3 bru..

    ReplyDelete
  16. saya nak 2X...sile la publish ngn kdr sgera yew...da jenuh tggu AK publish ni =)

    ReplyDelete
  17. post je.confirm ramai pmbaca yg t'tgu2 cite antara Zaara & Irham nie...btol x? dh xsabar nk baca bab yg seterusnya.pekata update kt blog AK je...kan lg senang huhuhu

    ReplyDelete
  18. post je...huhuhu
    confirm ramai pmbaca yg t'tgu2 cite nie...pekata AK update kt blog nie je stiap episode.lg best taw.xdela kena tgu lama sgt.xsabar taw hehehe...

    ReplyDelete
  19. kak cepat la posttttt....

    ReplyDelete
  20. la, msti la nk bce, hr2 bkk blog ni nk bce smbungan cte 2 tau..

    ReplyDelete
  21. i'm ur fan..sambung la lg cter 2..:))

    ReplyDelete
  22. i'm ur fan..sambung la lg cter 2..:))

    ReplyDelete
  23. please...please..ini yg mengundang kkedukacitaan yg melampau ni...nak tau cerita selanjutnya..post kat blog AK..kita mesti baca dan komen..betul tak kwawan kawan..ari ari I masuk blok U tau..da mcm angau..tahap gaban...post ya...

    ReplyDelete
  24. i think u should post d next chapter in ur blog.. :) cant wait to read it..by d way u have done gud job..

    ReplyDelete
  25. best sngat2 cite ni...post n3 cite ni bnyk2 tau..

    ReplyDelete

Dah habis baca tu, rajin-rajinlah tinggalkan komen eh! boleh jugak AK perbaiki penulisan AK. heheeheh. Terima Kasih!

Goodreads!

Aliesha Kirana's books on Goodreads
Love You Mr. Arrogant Love You Mr. Arrogant
reviews: 4
ratings: 15 (avg rating 3.80)

~Kepantasan Menaip~

Typing Test

Visit the Typing Test and try!

Lintas Lansung dari Penulisan2u