~Pembaca Setia~

*~Dari Lubuk Hati Penulis~*

Assalammualaikum semua!

blog ini AK hasilkan untuk mencoret karya-karya yang lahir dari hati AK khas untuk tatapan umum. AK masih bertatih dalam dunia penulisan ini, segala kelemahan AK harap dimaafkan. harap segala karya ini tidak akan ditiru dan diubah hakcipta kerana tolonglah hargai penat lelah dan jerih payah AK dalam menghasilkan karya-karya ini.

Pembaca semua sangat-sangat dialukan untuk memberi sebarang komen dan pandangan yang menbina. Diharap dengan adanya blog ini dapatlah kita berkongsi pendapat seterusnya membantu AK memperbaiki diri dalam arena penulisan ini...dan tolong doakan semoga impian AK untuk membukukan karya dan novel AK akan terlaksana... InsyaAllah... amin...
Terima kasih...

Penuh rasa Cinta,

~Aliesha Kirana~

Saturday, July 23, 2011

Pengumuman Buat Pembaca LYMA!

Assalammualaikum semua!

AK harap hidup kalian ceria hendaknya. maaf andai pengumuman AK ini membuatkan sesetengah pihak rasa kecewa, tapi percayalah, ini untuk kebaikan kita semua.


InsyaAllah, AK akan hentikan penyiaran LYMA sampai bab 25 sahaja. ini adalah bagi membolehkan AK menyiapkan manuskrip cerita ni, manalah tahu, ada rezeki, novel ini boleh berada di tangan kalian kelak? ^___^

jangan sedih2 ya, kalau rindukan LYMA, baca balik dari mula. heehehhe..

untuk mengubat kerinduan kalian kelak, AK sudah merancang untuk menulis novel berikutnya, iaitu...


 harap2 novel seterusnya dari AK ni akan dapat sambutan mcm LYMA jugak. 

terima kasih atas sokongan semua! AK terharu sgt dengan sambutan terhadap LYMA. AK akan berusaha supaya pembaca tidak akan kecewa dgn cerita ini.

AK akan berusaha untuk menyiapkan manuskrip LYMA secepat mungkin, dan tolong doakan ada penerbit yg sudi menerima naskhah ini ya.  hehe. kalaulah tiada penerbit yg sudi terbitkan novel picisan AK ni, AK akan smbung cerita ni di blog semula mcm biasa. heeheh.. terima kasih dan sayang semua!

Suka? =)

20 comments:

  1. kalau LYMA btol2 jd novel jgn lupe bgtau k

    ReplyDelete
  2. ala...napoa xcukupkan 30 bab trus...?
    hmm..apa2 pon saya akan nantikan LYMA dlm bntk cetakan...
    gambatee... ^_^

    ReplyDelete
  3. hurm, sedeyh nye.
    sye da la susah nak dpt kn novel kat kedai nie :((

    tape la, pape pon. .
    semoga berjaye Kak :D

    ReplyDelete
  4. kalo dah jadi novel..gtau kami yaa....hehe..

    ReplyDelete
  5. teruskan usaha AK. kmi slalu doakan AK berjaya. :)
    agak sedih LYMA nk dhentikan smpai bab 25 ja..
    hukhukhk

    ReplyDelete
  6. apapun AK selamat berjaya dalam menghasilkan karya LYMA..amin

    ReplyDelete
  7. nak LYMA lagi... :(
    apepun...all the best...
    saya nantikan sambungannya di mana jua :D

    ReplyDelete
  8. owh bgs2.tp kekdg,klo blh bagi le sikit ye. hehehe nak jgk baca sikit.

    ReplyDelete
  9. Tahniah ..tahniah..dik..(bayangkan akak peluk kamu ek..) cepat siapkan manuscript nya..dan beritau kami..publisher mana..bole kita gegarkan publisher tu suruh print cepat cepat..sbb kami ni jenis yg tak sabar nak tunggu citer ni..sbb nak tahu kesudahannya mcm mana..
    salam syg
    kak ida

    ReplyDelete
  10. I will miss LYMA...
    semoga LYMA berjaya diterbitkan kelak..
    amin.. ;)

    ReplyDelete
  11. yea!!! urr.... sbnr nya... sedyh!!! waaa!!! X(( huhuhu T_T ....
    apa2 pun... inform taw!!!!

    ReplyDelete
  12. ala,y?? hurmm,tak pe la.. sy akan menunggu keluaran novel LYMA :|

    ReplyDelete
  13. confirm ada penernit yang ambil..good luck!

    ReplyDelete
  14. kalau LYMA jdi buku jgn lupe yang kite deal hari tu tau kak kiran..wink3 muahahaaa yang kat lg satu tu..ade tmbhan part 26 n seterusnya tak..hehehe rasa2 kak kiran bek hati tak? lalalalaaa~

    ReplyDelete
  15. teruskan usaha AK...semoga berjaya....

    -noor-

    ReplyDelete
  16. AK... buat la camna pun... janji sambung sampai abeh.. huhu... =)

    ReplyDelete
  17. ala...rindu la dekat hero & heroin....

    ReplyDelete
  18. wahh.. cobgratzz AK.. good luck ye.. Buat yg terbaik.. :)

    ReplyDelete
  19. WC doakan smoga LYMA akan diterbitkan... aja2 fighting kak AK!!!

    ReplyDelete

Dah habis baca tu, rajin-rajinlah tinggalkan komen eh! boleh jugak AK perbaiki penulisan AK. heheeheh. Terima Kasih!

Goodreads!

Aliesha Kirana's books on Goodreads
Love You Mr. Arrogant Love You Mr. Arrogant
reviews: 4
ratings: 15 (avg rating 3.80)

~Kepantasan Menaip~

Typing Test

Visit the Typing Test and try!

Lintas Lansung dari Penulisan2u