~Pembaca Setia~

*~Dari Lubuk Hati Penulis~*

Assalammualaikum semua!

blog ini AK hasilkan untuk mencoret karya-karya yang lahir dari hati AK khas untuk tatapan umum. AK masih bertatih dalam dunia penulisan ini, segala kelemahan AK harap dimaafkan. harap segala karya ini tidak akan ditiru dan diubah hakcipta kerana tolonglah hargai penat lelah dan jerih payah AK dalam menghasilkan karya-karya ini.

Pembaca semua sangat-sangat dialukan untuk memberi sebarang komen dan pandangan yang menbina. Diharap dengan adanya blog ini dapatlah kita berkongsi pendapat seterusnya membantu AK memperbaiki diri dalam arena penulisan ini...dan tolong doakan semoga impian AK untuk membukukan karya dan novel AK akan terlaksana... InsyaAllah... amin...
Terima kasih...

Penuh rasa Cinta,

~Aliesha Kirana~

Saturday, February 18, 2012

Pengumuman, novel LYMA bakal terbit Mac 2012!

Assalammualaikum semua!

Sibuk fikir hal lain sampaikan lupa nak war-warkan pada pengunjung blog. haha. maafkan AK yer! ok baik, AK dah ketuk ketampi lapanbelas kali sebab lupa inform. sorry sorry sorry ( sambil menari ala-ala Suju)

Ok! AK tau ramai dah tahu. tapi tak kire, kena bagitahu jugak. kan. hehe. ini janji AK pada pembaca semua. hehe.

ALHAMDULILLAH.

buat semua yang ternanti-nanti, InsyaAllah novel LYMA ( Love You Mr. Arrogant!) akan menemui pembaca pada pertengahan bulan Mac 2012 terbitan KaryaSeni.


^_^

Buat yang nak tahu lebih lanjut, AK hantar manuskrip penuh pada hujung bulan 11 tahun lepas, dan Alhamdulillah novel ini diluluskan untuk penerbitan. hee.

jadi mari sama-sama kita tunggu ya!

harap-harap masih ada yg sudi ikuti perjalanan Zafriel Irham dan Zaara Amirah yang lama tertangguh. haha. AK tau mesti ramai dah lupa cerita ni. kah3!

tak apa, InsyaAllah nnti AK akan letakkan sedikit teaser untuk kita imbau kembali kisah cinta mereka ini. 

Jangan lupa dapatkan novel LYMA di pasaran nanti ya. Janji? keh3.

 
ini cover enovel saja. nnti covernya mcm lain. hee. tgk la cover ni puas2. haha.
Ada apa-apa soalan, boleh ajukan dekat kotak komen @ dekat kotak menjerit ya! hehehe.

p/s : mari kembali aktif menulis. weee smgt baru sempena nak keluar buku baru. weeee

Suka? =)

9 comments:

  1. congrats AK!!! akanku terjah kedai buku POPULAR mencari LYMA~

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH DIK..AKAK KAN BELI BUKU NI..BOLEH TEMPAH NGAN ADIK SO BPLEH DPT SIGNATURE..UNTK ANAK SULUNG ADIK NI..

    ReplyDelete
  3. yess.. Keluaran Karya Seni..Mesti lawa cover dia!!

    *tak sabar hoccaayy*

    ReplyDelete
  4. yeay~xsaba nk beli nih...

    ReplyDelete
  5. akhirnya penantianku berakhir juga hehe...congrats

    ReplyDelete
  6. tu la...hampir lupa tau, letak sikit2 pun tak pe, kasi refresh memanjang. kesian kami yg menanti.
    oh so novel ni keluar sama gan novel zura la ya.adei byk kuar duit ni. huhuhu.tp tu la klo dah hantu gian novel,mmg kena beli. tak suka pinjam2 ni.

    ReplyDelete
  7. nak sebiji jangan lupe..otograp kak kiran besau2..hohoho

    ReplyDelete

Dah habis baca tu, rajin-rajinlah tinggalkan komen eh! boleh jugak AK perbaiki penulisan AK. heheeheh. Terima Kasih!

Goodreads!

Aliesha Kirana's books on Goodreads
Love You Mr. Arrogant Love You Mr. Arrogant
reviews: 4
ratings: 15 (avg rating 3.80)

~Kepantasan Menaip~

Typing Test

Visit the Typing Test and try!

Lintas Lansung dari Penulisan2u