~Pembaca Setia~

*~Dari Lubuk Hati Penulis~*

Assalammualaikum semua!

blog ini AK hasilkan untuk mencoret karya-karya yang lahir dari hati AK khas untuk tatapan umum. AK masih bertatih dalam dunia penulisan ini, segala kelemahan AK harap dimaafkan. harap segala karya ini tidak akan ditiru dan diubah hakcipta kerana tolonglah hargai penat lelah dan jerih payah AK dalam menghasilkan karya-karya ini.

Pembaca semua sangat-sangat dialukan untuk memberi sebarang komen dan pandangan yang menbina. Diharap dengan adanya blog ini dapatlah kita berkongsi pendapat seterusnya membantu AK memperbaiki diri dalam arena penulisan ini...dan tolong doakan semoga impian AK untuk membukukan karya dan novel AK akan terlaksana... InsyaAllah... amin...
Terima kasih...

Penuh rasa Cinta,

~Aliesha Kirana~

Monday, March 19, 2012

Sesi Tandatangan Novel Love You Mr. Arrogant!

Assalammualaikum semua!

Sabtu lepas, AK ke pejabat KaryaSeni untuk sesi tandatangan 200 copy novel Love You Mr. Arrogant. AK sampai hampir pukul 12, dan terus mula sign. habis tandatangan, jam 5 petang. =_="

meh AK share beberapa gambo yang ditangkap oleh salah seorang pembaca yang hadir ke pejabat KS waktu itu.

lambakan novel untuk disign

baru byk ni di sign, dah lenguh tangan. adeii!
usaha lagi. caiyok3
posing dl. senyum!
smbung sign smbil senyum
akak2 n adik2 yang memeriahkan suasana
Novelis Marissa

pic kredit to :  Farah Hanna

ok dah2. jgn merenung lama-lama, pk bila buku nak sampai. esok lusa sampailah tu. AK dh sign byk2 khas untuk korang! heheehe.

Suka? =)

16 comments:

  1. eh..ade CIK MERAH JAMBUla...hahaha

    ReplyDelete
  2. suka..suka..tak sabaq..nak baca..citer yg mmg menarik ni..

    ReplyDelete
  3. ada tak masa book fair bulan 4 nnt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada2. insyaAllah. hehee. AK amik tarikh 29/4 dgn 30/4 heehe. jumpa di sana!

      Delete
  4. tak sbr tunggh 25/3 ni . nak pergi beli SSID dgn LYMA !!!!! ^_^

    ReplyDelete
  5. Fuhh... akak AK mmg sentap saya tengOk LYMA tu banyak2... huwaaaa... bila nak peluk LYMA ni... jeles gila dgn org yang dah baca n siap dah khatam! saya ni nak peluk pon tak dapat g... sObs2.. huhu

    ReplyDelete
  6. dah baca n dah peluk...sayang nk bg org pinjam...hahahhaaaa sebab spesel sangat cter n buku tu..hehee

    ReplyDelete
  7. LYMA dah dapat, yg ada signature lagi... x sbar nak baca.....

    ReplyDelete
  8. My dear, where to get your latest novel & I m really interested to know u started to be a writer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear mak wardah,
      akak boleh dptkan novel saya di kedai2 buku berhampiran seperti POPULAR dan MPH by next week, insyaAllah.

      if nak order online, boleh layari www.karyaseni.my dan order dr sana.

      saya start menulis dr zaman sekolah menengah lg kak. tp mula aktif menulis dlm tahun 2009, hntr kt penulisan2u. 2012 baru saya dpt peluang utk bukukan novel saya kak.

      hrp menjawab soalan! ^__^

      Delete
  9. wahhhh.. manyaknye novel.. lengoh nak sign ni.. cayok2!!

    ReplyDelete
  10. AK...novel lum sampai ni...masih ternanti2 lgi...dh la xde nama atas novel..nak sentap la dgn Ak...huhuuh

    ReplyDelete
  11. nk gak sainnnnnnnnnnnnnnn......

    ReplyDelete
  12. fuyyohhhh.... novelis....

    mintak sain kt dahi boleh? hehehe..

    ReplyDelete
  13. dah beli dan baca pun semalam.. owhhhhh memang berbaloi.. sapa2 yang tak beli.. sila..sila beli tak rugi ya.. ehh ehhh ter'ver plak jadi promoter tak bergaji.. GOOD JOB AK!!!

    ReplyDelete

Dah habis baca tu, rajin-rajinlah tinggalkan komen eh! boleh jugak AK perbaiki penulisan AK. heheeheh. Terima Kasih!

Goodreads!

Aliesha Kirana's books on Goodreads
Love You Mr. Arrogant Love You Mr. Arrogant
reviews: 4
ratings: 15 (avg rating 3.80)

~Kepantasan Menaip~

Typing Test

Visit the Typing Test and try!

Lintas Lansung dari Penulisan2u