~Pembaca Setia~

*~Dari Lubuk Hati Penulis~*

Assalammualaikum semua!

blog ini AK hasilkan untuk mencoret karya-karya yang lahir dari hati AK khas untuk tatapan umum. AK masih bertatih dalam dunia penulisan ini, segala kelemahan AK harap dimaafkan. harap segala karya ini tidak akan ditiru dan diubah hakcipta kerana tolonglah hargai penat lelah dan jerih payah AK dalam menghasilkan karya-karya ini.

Pembaca semua sangat-sangat dialukan untuk memberi sebarang komen dan pandangan yang menbina. Diharap dengan adanya blog ini dapatlah kita berkongsi pendapat seterusnya membantu AK memperbaiki diri dalam arena penulisan ini...dan tolong doakan semoga impian AK untuk membukukan karya dan novel AK akan terlaksana... InsyaAllah... amin...
Terima kasih...

Penuh rasa Cinta,

~Aliesha Kirana~

Friday, May 18, 2012

Sekadar Sedikit Khabar Penulis

Assalammualaikum semua!

ya saya tahu, dah separuh bulan berlalu namun blog cik penulis ini masih tidak berupdate. T_T blog ini dah bersawang dan sepi tanpa cinta cerita.

Maafkan AK, AK sedang diserang penyakit Sindrom Kurang Daya Tahan Menulis. apa tu? simptom-simptom dia adalah seperti berikut :-
  • Setiap kali nak menulis, otak jadi blank
  • Lebih rela tidur dari menulis
  • dalam otak ada idea, bila nak tulis, tak nak keluar idea. arghhh!
  • idea ada, tapi mood tak ada, xboleh jalan jugak. haih!
Hahaha. ok-ok. tidak molek jika AK tunjukkan sangat penyakit ni, nanti hilang respek orang dekat AK. heheh. maka dengan ini, AK mengharapkan doa dari pembaca supaya AK cepat-cepat sembuh. amin!


Ok, hari ini AK update sekadar untuk mengwar-warkan bahawa bagi sesiapa yang mencari novel Love You Mr Arrogant tapi tidak ketemu di kedai-kedai buku berdekatan anda, InsyaAllah novel LYMA sedang dalam proses cetakan semula, dan dalam minggu depan, akan di stok semula di kedai-kedai buku berhampiran anda. harap bersabar ya!

sayang semua ketat-ketat.

eh ok, AK nak cari ketenangan ni. phewwww!

Suka? =)

4 comments:

  1. WC doakan Kak AK cepat sembuh...

    ReplyDelete
  2. patutlah tak da kat bookstore. tak pe i tunggu

    ReplyDelete
  3. same la kite.. malas je.. hehhehe..

    ReplyDelete
  4. yeahhhhhh hari ni, rouund satu kuching and finally found LYMA at MPH!!!!!!!!!!!!!! masih ada so those yang ada kat kuching , serbu mph sekarang

    ReplyDelete

Dah habis baca tu, rajin-rajinlah tinggalkan komen eh! boleh jugak AK perbaiki penulisan AK. heheeheh. Terima Kasih!

Goodreads!

Aliesha Kirana's books on Goodreads
Love You Mr. Arrogant Love You Mr. Arrogant
reviews: 4
ratings: 15 (avg rating 3.80)

~Kepantasan Menaip~

Typing Test

Visit the Typing Test and try!

Lintas Lansung dari Penulisan2u