~Pembaca Setia~

*~Dari Lubuk Hati Penulis~*

Assalammualaikum semua!

blog ini AK hasilkan untuk mencoret karya-karya yang lahir dari hati AK khas untuk tatapan umum. AK masih bertatih dalam dunia penulisan ini, segala kelemahan AK harap dimaafkan. harap segala karya ini tidak akan ditiru dan diubah hakcipta kerana tolonglah hargai penat lelah dan jerih payah AK dalam menghasilkan karya-karya ini.

Pembaca semua sangat-sangat dialukan untuk memberi sebarang komen dan pandangan yang menbina. Diharap dengan adanya blog ini dapatlah kita berkongsi pendapat seterusnya membantu AK memperbaiki diri dalam arena penulisan ini...dan tolong doakan semoga impian AK untuk membukukan karya dan novel AK akan terlaksana... InsyaAllah... amin...
Terima kasih...

Penuh rasa Cinta,

~Aliesha Kirana~

Wednesday, February 6, 2013

Sekitar PB1M


Assalammualaikum semua!

gmbo dr jauh sajaa T_T
bersama kak Liz Haliza
Kak Liza Haliza, Kak Aifa Batrisya dan Kak Syamnuriezmil! ^_^

Maaf lama menyepi, hehe. mood nak menulis dah kuncup semula sebab memikirkan PB1M. InsyaAllah minggu depan AK cuba up bab baru untuk novel MMS yer! ^_^

Err, ada satu hal lagi nak beritahu. hehe. AK rasa nak kekalkan je tajuk novel Mamat Muka Selenga, sebab lepas tanya big boss, tajuk tu boleh lepas dan AK pun rasa tajuk tu unik. kih3. maka, novel Mamat Muka Selenga akan dikekalkan tajuknya. terima kasih!

Suka? =)

4 comments:

  1. Seronoknyaaa kalau akak ada disitu

    ReplyDelete
  2. asalamualaikum, slm knl dri aq di indonesia. Suka sangat dgn 'love you mr.arrogant' ini. mau baca sampai akhir tp jauh belinya :(

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Mamat Muka Selenga ? Jep sepah kan ? hehehe :)

    ReplyDelete

Dah habis baca tu, rajin-rajinlah tinggalkan komen eh! boleh jugak AK perbaiki penulisan AK. heheeheh. Terima Kasih!

Goodreads!

Aliesha Kirana's books on Goodreads
Love You Mr. Arrogant Love You Mr. Arrogant
reviews: 4
ratings: 15 (avg rating 3.80)

~Kepantasan Menaip~

Typing Test

Visit the Typing Test and try!

Lintas Lansung dari Penulisan2u