~Pembaca Setia~

*~Dari Lubuk Hati Penulis~*

Assalammualaikum semua!

blog ini AK hasilkan untuk mencoret karya-karya yang lahir dari hati AK khas untuk tatapan umum. AK masih bertatih dalam dunia penulisan ini, segala kelemahan AK harap dimaafkan. harap segala karya ini tidak akan ditiru dan diubah hakcipta kerana tolonglah hargai penat lelah dan jerih payah AK dalam menghasilkan karya-karya ini.

Pembaca semua sangat-sangat dialukan untuk memberi sebarang komen dan pandangan yang menbina. Diharap dengan adanya blog ini dapatlah kita berkongsi pendapat seterusnya membantu AK memperbaiki diri dalam arena penulisan ini...dan tolong doakan semoga impian AK untuk membukukan karya dan novel AK akan terlaksana... InsyaAllah... amin...
Terima kasih...

Penuh rasa Cinta,

~Aliesha Kirana~

Wednesday, April 24, 2013

Informasi PBAKL 2013 - KARYASENI

Assalammualaikum semua!

Maaf sepi tanpa khabar berita. hihihi. mood penulis sudah kelaut kembali. ya macam biasa, bila ada saja novel baharu yang keluar, pasti AK akan dilanda mood kelaut. entahlah kenapa begini keadaannya? daku sendiri tidak mengerti. haha.


Apapun hari ini nak update pasal Pesta Buku Antarabangsa 2013 yg bakal berlangsung dari 26 April 2013 hingga 5 Mei 2013 nnti. ya AK akan berada di sana, jadi pada semua kawan-kawan, silalah serbu ya! eh bukan serbu AK, serbu Bilik Melaka. Ada apa di Bilik Melaka? jeng jeng jengg..


banyak aktiviti menarik yang dianjurkan KS. dan artis juga akan hadir. weee artis? ya betul.


kawan AK cakap,
"mesti seronok dpt jumpa Adi Putra kan? "

AK cakap,
"Adi Putra aku pandang sebelah mata saja, kalau Jep Sepah ya, aku akan terpana."
muahahaah!

oh ya, jadual penulis-penulis KaryaSeni adalah seperti di bawah ini :-


Jumpa di sana nanti ya! AK cuba gagahkan diri walaupun sekarang sudah dilanda demam selsema dan batuk juga. ok kalau takut terkena virus, sila pakai mask. kah kah kah.

Ok itu saja, doakan mood kelaut AK ini akan sembuh sebaik pulang dari PBAKL ya! amin!

Suka? =)

2 comments:

  1. Salam..

    Jom singgah AZ Collection.. Mcm2 pilihan PEPLUM ade kat sini..
    Dapatkan dengan harga yang SANGAT MURAH!! Nak tempah FELT KRAF pn blh..
    Apa lagi? Jom la singgah sini https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002..

    Jom LIKE.. <3

    ReplyDelete

Dah habis baca tu, rajin-rajinlah tinggalkan komen eh! boleh jugak AK perbaiki penulisan AK. heheeheh. Terima Kasih!

Goodreads!

Aliesha Kirana's books on Goodreads
Love You Mr. Arrogant Love You Mr. Arrogant
reviews: 4
ratings: 15 (avg rating 3.80)

~Kepantasan Menaip~

Typing Test

Visit the Typing Test and try!

Lintas Lansung dari Penulisan2u