~Pembaca Setia~

*~Dari Lubuk Hati Penulis~*

Assalammualaikum semua!

blog ini AK hasilkan untuk mencoret karya-karya yang lahir dari hati AK khas untuk tatapan umum. AK masih bertatih dalam dunia penulisan ini, segala kelemahan AK harap dimaafkan. harap segala karya ini tidak akan ditiru dan diubah hakcipta kerana tolonglah hargai penat lelah dan jerih payah AK dalam menghasilkan karya-karya ini.

Pembaca semua sangat-sangat dialukan untuk memberi sebarang komen dan pandangan yang menbina. Diharap dengan adanya blog ini dapatlah kita berkongsi pendapat seterusnya membantu AK memperbaiki diri dalam arena penulisan ini...dan tolong doakan semoga impian AK untuk membukukan karya dan novel AK akan terlaksana... InsyaAllah... amin...
Terima kasih...

Penuh rasa Cinta,

~Aliesha Kirana~

Tuesday, June 8, 2010

Semangat Membara Untuk Jadi Novelis!

Salam..

td singgah penulisan2u , nk tgk karya terbaru dh tersiar blom.. hehe.. blom lagi.. tp ble tgk ramai novelis yg lahir dlm industri penulisan ni, rase tringin sgt300000x nk jadi penulis novel, karya dibukukan... sedih2...
xtau ble bley termakbul impian aku yg satu ni...
masalah utamanya sekarang.. haha.. xde tmpt nk menulis... laptop kt umah rosak... xkn nk guna masa kt tmpt keje utk taip novel kn? mmg mkn gaji buta la cmtu.. walopun smpt gk taip cerpen..haha...
tp InsyaAllah satu hari nnti aku akan laksanakn jugak impian ni... nk kumpol duit beli laptop.. mulakan berkarya..hehe..
tp kemalasan pn ade gak kadang2..hehe... tgk la cerpen tu... kdg2 lama xbersambung.. xde mood nk menulis... herm... mmg nk menulis kene ade mood.. bru idea dtg...
aku hrp impian aku ini akan tercapai.. hope one day korg sume akan jumpa novel yg ditulis oleh Aliesha Kirana.. amin~~~

Suka? =)

5 comments:

  1. gud luck saudari.. hmm.. ape kate try hantar karya awak ke syarikat publication.. try je.. mane tau ade rezeki kan.. ;)

    ReplyDelete
  2. hehe..mmg nk hntr..tp blum ade mase nk berkarya..esp novel.. kalu cerpen smpt la jugak.. laptop pn rosak..hehe

    ReplyDelete
  3. den tengah berusaha ke arah itu
    insyaallah bila siap ADKDA mungkin nak hantar ke publisher

    ReplyDelete
  4. salam ..sabar ..insyallah mungkin satu hari tertunailah hasrat dihati

    ReplyDelete
  5. Good Luck! Semoga Impian anda tercapai.. :)


    p/s:hye..nak tak letak iklan blog free kat blog Hana? Jom datang blog kalau nak tau sal tu :)

    ReplyDelete

Dah habis baca tu, rajin-rajinlah tinggalkan komen eh! boleh jugak AK perbaiki penulisan AK. heheeheh. Terima Kasih!

Goodreads!

Aliesha Kirana's books on Goodreads
Love You Mr. Arrogant Love You Mr. Arrogant
reviews: 4
ratings: 15 (avg rating 3.80)

~Kepantasan Menaip~

Typing Test

Visit the Typing Test and try!

Lintas Lansung dari Penulisan2u