~Pembaca Setia~

*~Dari Lubuk Hati Penulis~*

Assalammualaikum semua!

blog ini AK hasilkan untuk mencoret karya-karya yang lahir dari hati AK khas untuk tatapan umum. AK masih bertatih dalam dunia penulisan ini, segala kelemahan AK harap dimaafkan. harap segala karya ini tidak akan ditiru dan diubah hakcipta kerana tolonglah hargai penat lelah dan jerih payah AK dalam menghasilkan karya-karya ini.

Pembaca semua sangat-sangat dialukan untuk memberi sebarang komen dan pandangan yang menbina. Diharap dengan adanya blog ini dapatlah kita berkongsi pendapat seterusnya membantu AK memperbaiki diri dalam arena penulisan ini...dan tolong doakan semoga impian AK untuk membukukan karya dan novel AK akan terlaksana... InsyaAllah... amin...
Terima kasih...

Penuh rasa Cinta,

~Aliesha Kirana~

Monday, July 26, 2010

Senarai Novel~



~Sila klik pada gambar~

Suka? =)

13 comments:

  1. AK, nk tanya ni..mcm mana nk buat link bab untuk novel yg mcm AK buat tu? yg kat sidebar belah kiri...
    TQ~

    ReplyDelete
  2. aarh xsabar
    nk beli

    ReplyDelete
  3. Kak Aliesha Kirana betul ke akak nak buat sambungan Love You Mr. Arrogant? Kalau betul, saya dah betul-betul excited.... :)
    Tak Sabar nak Tunggu........

    ReplyDelete
  4. Ak,saya nak tanya sikit,macam mana Ak hantar karya Ak.saja je nak tahu.

    ReplyDelete
  5. nak tanya sikit,macam mana Ak hantar karya Ak.saja je nak tahu..

    ReplyDelete
  6. nak tanya sikit,macam mana Ak hantar karya Ak.saja je nak tahu..

    ReplyDelete
  7. nak tanya sikit,macam mana Ak hantar karya Ak.saja je nak tahu...

    ReplyDelete
  8. nak tanya sikit,macam mana Ak hantar karya Ak.saja je nak tahu...

    ReplyDelete
  9. nak tanya sikit,macam mana Ak hantar karya Ak.saja je nak tahu...

    ReplyDelete

Dah habis baca tu, rajin-rajinlah tinggalkan komen eh! boleh jugak AK perbaiki penulisan AK. heheeheh. Terima Kasih!

~Kepantasan Menaip~

Typing Test

Visit the Typing Test and try!

Lintas Lansung dari Penulisan2u