~Pembaca Setia~

*~Dari Lubuk Hati Penulis~*

Assalammualaikum semua!

blog ini AK hasilkan untuk mencoret karya-karya yang lahir dari hati AK khas untuk tatapan umum. AK masih bertatih dalam dunia penulisan ini, segala kelemahan AK harap dimaafkan. harap segala karya ini tidak akan ditiru dan diubah hakcipta kerana tolonglah hargai penat lelah dan jerih payah AK dalam menghasilkan karya-karya ini.

Pembaca semua sangat-sangat dialukan untuk memberi sebarang komen dan pandangan yang menbina. Diharap dengan adanya blog ini dapatlah kita berkongsi pendapat seterusnya membantu AK memperbaiki diri dalam arena penulisan ini...dan tolong doakan semoga impian AK untuk membukukan karya dan novel AK akan terlaksana... InsyaAllah... amin...
Terima kasih...

Penuh rasa Cinta,

~Aliesha Kirana~

Monday, August 2, 2010

Alhamdulillah!

Salam...
owh akhirnya Novel Kalimah Cinta dah tersiar di Penulisan2u.. Alhamdulillah.... AK ingt nak kene tukar tajuk, tapi AK tggu punya tunggu, xde pulak pihak penulisan2u hantar apa2.. tup tup Ak check pagi tadi, dh tersiar kt Penulisan2u.. walaupun novel ni sama tajuk dengan novel penulis lain, tp pihak Penulisan2u tetap siarkan jugak.. huhuh...
mungkin perkara ni boleh kelirukan pembaca tp AK harap semua tu tak berlaku... AK seronok sgt ni... hehehe... smlm baru jer edit cover novel sbb nak tukar tajuk...

ni tajuk yg AK nak buat.. hehehe..
tp nampaknye xpayah la AK susah2 kn.. huhuhhu~

Alhamdulillah!

kepada pembaca yang nak membaca karya AK di sana bolehlah KLIK SINI!

Suka? =)

2 comments:

Dah habis baca tu, rajin-rajinlah tinggalkan komen eh! boleh jugak AK perbaiki penulisan AK. heheeheh. Terima Kasih!

Goodreads!

Aliesha Kirana's books on Goodreads
Love You Mr. Arrogant Love You Mr. Arrogant
reviews: 4
ratings: 15 (avg rating 3.80)

~Kepantasan Menaip~

Typing Test

Visit the Typing Test and try!

Lintas Lansung dari Penulisan2u