~Pembaca Setia~

*~Dari Lubuk Hati Penulis~*

Assalammualaikum semua!

blog ini AK hasilkan untuk mencoret karya-karya yang lahir dari hati AK khas untuk tatapan umum. AK masih bertatih dalam dunia penulisan ini, segala kelemahan AK harap dimaafkan. harap segala karya ini tidak akan ditiru dan diubah hakcipta kerana tolonglah hargai penat lelah dan jerih payah AK dalam menghasilkan karya-karya ini.

Pembaca semua sangat-sangat dialukan untuk memberi sebarang komen dan pandangan yang menbina. Diharap dengan adanya blog ini dapatlah kita berkongsi pendapat seterusnya membantu AK memperbaiki diri dalam arena penulisan ini...dan tolong doakan semoga impian AK untuk membukukan karya dan novel AK akan terlaksana... InsyaAllah... amin...
Terima kasih...

Penuh rasa Cinta,

~Aliesha Kirana~

Wednesday, August 11, 2010

Perkembangan Terbaru~

Salam semua..
Salam Ramadhan buat pengunjung dan pembaca karya blog AK ni.. hehe... sebenarnya tgh berura-ura nak buat cerpen baru.. ni pun sambil buat kerja sambil fikir idea dan taip... tp idea blm dtg btol2 lg.. heheeh.. hrp2 leh siapkan cepat2...

hari tu ada masalah kat Penulisan2u... novel orang lain tiba2 diletakkan sebagai karya AK.. kesian pada penulis novel itu.. AK pn tak mahu dapat nama dari perkara yang kita tak buat... AK dah report pada p2u tp smpai skrg blm ada tindakan.. mybe AK kene hantar lg emel... huhuhuh...

oklah, itu je yg nak ckp. nak cerita pasal cerpen tu nnti xsurprise lak.. hehehe.. nnti dah siap AK publish la kt cni.. jgn risau.. eehehehehehe...

Selamat Menjalani Ibadah Puasa dan Selamat Berbuka Puasa semua!

Suka? =)

4 comments:

  1. selamat mengarang cerpen baru.. :)

    erm...nak minta tips sikit boleh tak..? huhu..

    mcm mana nak elakkan spelling error dalam penulisan kita..

    even dh cek 2 or 3 kali..samapi naik muak..bila publish..ttp ada kesalahan juga...

    ReplyDelete
  2. nabilah.. AK pn xreti sgt.. heheeh.... tp AK ni jenis taip 2-3 baris pastu tgk balik ayat... bkn jenis taip terus dh last baru nk check. cmtu takut terlepas pandang salah tu.. hehehe...
    itu je la cara AK, heehe.. tp kdg2 tersalah jugak..biase la manusia.. heheheeheh

    ReplyDelete
  3. salam ziarah..

    selamat menyambut bulan ramadhan...takleh nk tgglkan jejak di shoutmix sbb dh kena blocked...so tgglkan jejak kat sini jelah ya....nice blog :)

    ReplyDelete
  4. slm ramadhan jugak ogy.. hehe..thanks singgah cni!

    ReplyDelete

Dah habis baca tu, rajin-rajinlah tinggalkan komen eh! boleh jugak AK perbaiki penulisan AK. heheeheh. Terima Kasih!

Goodreads!

Aliesha Kirana's books on Goodreads
Love You Mr. Arrogant Love You Mr. Arrogant
reviews: 4
ratings: 15 (avg rating 3.80)

~Kepantasan Menaip~

Typing Test

Visit the Typing Test and try!

Lintas Lansung dari Penulisan2u