~Pembaca Setia~

*~Dari Lubuk Hati Penulis~*

Assalammualaikum semua!

blog ini AK hasilkan untuk mencoret karya-karya yang lahir dari hati AK khas untuk tatapan umum. AK masih bertatih dalam dunia penulisan ini, segala kelemahan AK harap dimaafkan. harap segala karya ini tidak akan ditiru dan diubah hakcipta kerana tolonglah hargai penat lelah dan jerih payah AK dalam menghasilkan karya-karya ini.

Pembaca semua sangat-sangat dialukan untuk memberi sebarang komen dan pandangan yang menbina. Diharap dengan adanya blog ini dapatlah kita berkongsi pendapat seterusnya membantu AK memperbaiki diri dalam arena penulisan ini...dan tolong doakan semoga impian AK untuk membukukan karya dan novel AK akan terlaksana... InsyaAllah... amin...
Terima kasih...

Penuh rasa Cinta,

~Aliesha Kirana~

Monday, January 31, 2011

Mari Jemput Baca!



cerpen Cintaku Bersaiz XXL dapat banyak komen yang baik tapi ada jugak yg tak puas hati. ada yang pertikai masih wujud lagi ke insan macam Hadif Iffat tu? heheeh. hanya Allah yang tahu, namun kita haruslah tak henti berdoa dan meminta padaNya, agar ada insan itu untuk kita kan? heheeh. ada jugak yg ckp tak paham cerita ni. aduss AK rase cerita ni straight to the point je.. haha.. ade yg ckp xbest tu, xpelah. AK terima dengan redha, sebab AK pun selalu je tak puas hati dgn karya sendiri.. AK akan perbaiki lagi dari semasa ke semasa okeh!

novel Love You Mr. Arrogant! ni pulak baru je publish tadi. hehe. mula2 nak buat cerpen je, tapi xmampu nak pendekkan cerita sebab byk jalan cerita yg nak dimasukkan. so AK jadikan die novel. belum dapat apa2 maklumbalas. tapi xpe, masih baru kn. ramai yg xmo bace bab awal2 lg.. hhihih

ok, untuk semua. selamat Membaca!

Suka? =)

2 comments:

  1. Waaaaa....
    dah lama dah tak baca novel dan cerpen sejak berkecimpung dalam dunia blog. terima kasih ya kerana sudi berkongsi.

    regards:
    lunaticg.
    via Sabahan Bloggers Club.

    ReplyDelete
  2. WC suke smua karya AK... WC pnye cerpen kt baris no 4 tu... Nnti AK bace ek.. Mane tau ade yg kurang ke.. Baru mencuba wat cerpen.. ^_^

    ReplyDelete

Dah habis baca tu, rajin-rajinlah tinggalkan komen eh! boleh jugak AK perbaiki penulisan AK. heheeheh. Terima Kasih!

~Kepantasan Menaip~

Typing Test

Visit the Typing Test and try!

Lintas Lansung dari Penulisan2u